Retourneren:
Is het product toch niet helemaal naar uw zin en wilt u het retourneren?
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst met gebruikmaking van de bijgevoegde retoursticker terugsturen.*

* Het retour sturen is wel voor uw eigen rekening.

U kunt het retourneren naar het adres vermeld op de retourbon.

Fancydandy
Kerkweg 17
7936PC Tiendeveen 

Om de retourkosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden kunt u het pakketje voordeliger retourneren via een DHL servicepunt bij u in de buurt  via: https://www.dhlparcel.nl/nl

 

Vermeldt u dan bij ontvanger onderstaand adres alsmede het emailadres van:  

 FancyDandy

 Kerkweg 17

 7936PC Tiendeveen

info@hetraafjevanhorst.nl


En selecteert u dan het DHL punt:

DHL punt CIGO Janssen
De Weide 8
7908AB Hoogeveen

 

N.B. Niet bij alle DHL servicepunten is het meer mogelijk om handmatig een adres aan te laten maken bij het servicepunt. Wij adviseren u om dit zelf online te doen op de website van DHL : https://www.dhlparcel.nl/nl
 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en het product retour te sturen met het originele label. Stuur het retourformulier met uw bestelling mee terug. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Zodra we uw pakket hebben ontvangen, wordt het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour, het aankoopbedrag (inclusief de eerste verzendkosten) teruggestort op uw bankrekening.

De voorwaarde hierbij is wel dat u het artikel, of een hoed of pet mag
 uitproberen en passen maar niet meer dan benodigd om het product te kunnen beoordelen. Komt het product terug en is er schade zichtbaar? Dan wordt dit bij u in rekening gebracht. 

De verzendkosten bedragen vanaf €  4,50 euro per pakket (max. 10 kilo ) bij het versturen naar het DHL servicepunt,  en € 5,95 voor het verzenden naar uw huisadres. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van DHL. 

(De kosten van uw vervoer naar het desbetreffende DHL servicepunt worden niet vergoed).
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hetraafjevanhorst.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”