Bestellen:

Als u een bestelling heeft geplaatst bij FancyDandy, en u heeft online betaald via Ideal of een andere betalingsmogelijkheid, dan verzoeken wij u om na de betaling eerst weer terug te keren naar de webshop FancyDandy voordat u de browser afsluit. Anders kan het gebeuren dat het systeem niet kan controleren of er daadwerkelijk betaald is. terwijl u al wel de orderbevestiging heeft ontvangen.

Telefoonnummer:

Wij vragen bij uw bestelling optioneel om uw telefoonnummer. Dit heeft enkel tot doel om, mochten er vragen zijn over uw bestelling, wij hierdoor sneller met u in contact kunnen komen. Uw telefoonnummer bewaren wij niet en wordt niet opgeslagen.

Levering:

Alle producten die op de website worden aangeboden en op voorraad zijn worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

(uitgezonderd feestdagen)

Annuleren:
Nadat het door u bestelde artikel is verzonden is het helaas niet meer mogelijk om deze te annuleren.

Verzendkosten:

Voor het verpakken en versturen van uw bestelling berekenen wij verzendkosten.

Pakketpost:

Alle pakketten worden verzonden door DHL.

Nederland:

Voor verzendingen binnen Nederland is dit een bedrag vanaf 5,95 euro,  incl.Track en Trace (tot 10 kg) Deze Track en Trace link wordt automatisch naar u verzonden zodra het pakketje in verzendproces is gearriveerd. 

Brievenbus pakketje Nederland:

Voor een brievenbus pakketje binnen Nederland geldt een tarief van 3,95 euro incl. Track en Trace (0-2 kg) Deze link wordt automatisch naar u verzonden zodra het pakketje in verzendproces is gearriveerd.

Brievenbuspost (envelop):

Voor brievenbuspost hanteren wij de geldende tarieven van Post.nl 

​​​​​​​