Is het product toch niet helemaal naar uw zin of wilt u het ruilen? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst met gebruikmaking van de bijgevoegde retoursticker terugsturen naar:

Fancydandy
Kerkweg 17
7936PC Tiendeveen

Stuur het retourformulier met uw bestelling mee terug. Zodra we uw pakket hebben ontvangen, storten we nog dezelfde dag het aankoopbedrag (inclusief de eerste verzendkosten) op uw bankrekening.


Tip!   Als u zelf de label voor het verzenden thuis online aanmaakt zijn de verzendkosten lager dan als u dit bij het service punt van DHL laat doen.
 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor uw pakket retour sturen en op het bijgevoegde retourformulier vermelden dat u het product wilt ruilen, of u kunt contact opnemen met info@hetraafjevanhorst.nl.Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,75 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hetraafjevanhorst.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

  

Onze topmerken

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software